Доналд Тръмп е глобен с 5000 долара от нюйоркския съдия за

...
Доналд Тръмп е глобен с 5000 долара от нюйоркския съдия за
Коментари Харесай

Тръмп е глобен с 5000 долара и е заплашен със затвор, заради снимка в социалните мрежи

Доналд Тръмп е санкциониран с 5000 долара от нюйоркския арбитър за нарушение на заповедта да не приказва за членове на правосъдния личен състав и е предизвестен два пъти за вероятен арест, при нарушение на възбраната, оповестява CNN .

" Доналд Тръмп получи задоволително предизвестие от този съд за вероятните последствия от нарушение на заповедта. Той съобщи, че схваща и ще го съблюдава “, е съобщил арбитър Артър Енгорон в заповедта си от 20 октомври.

" Съответно, издаването на още едно предизвестие към този момент не е уместно, този съд е надалеч зад стадия на " предизвестието ".

Тръмп разгласява фотография на служителка на съда в Truth Social. В обявата се твърди, че тя е " другарка " на водача на болшинството в Сената Чък Шумър.

Публикацията е отстранена от Truth Social незабавно откакто съдът издаде заповед, само че не е отстранена от уеб страницата на акцията на Тръмп DonaldJTrump.com.

В съда Енгорон предизвести юристите на Тръмп за " очевидно непозволено държание “ и допусна, че нарушаванията могат да доведат до " отнемане от независимост “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР